Lütfen bekleyin..



Selahattin HAMİDİ: “Onurlu millet destan yazdı. Türkiye geçilmez”

16 Temmuz 2019, 16:37 - Okunma: 2349

Batman’ın sevilen isimlerinden TOBFED Onursal Başkanı Selahattin Hamidi 15 Temmuz Hain Fetö darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yaptı. Valilik önünde yapılan 15 Temmuz programına tüm Hamidi ailesiyle birlikte katılan Selahattin Hamidi 15 Temmuz gecesi dik duruşuyla azmiyle sahalarda göstermiş olduğu onurlu mücadelesiyle takdire şayan bir çalışmaya imza attı.

“15 TEMMUZ KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDE ÖNLENMİŞTİR”
Hamidi açıklamasında “Şekline,Sistemine ve yöntemine bakıldığında tam bir sırtlan Karakterinde olan 15 Temmuz darbe girişimi Şerefli,Onurlu,Cesur ve Demokrat Halk Kahramanları tarafından müthiş bir özveri ve Cesaretle püskürtülmüştür.


mutlaka içeriden ve dışarıdan destekler gören bu alçakça girişimde bulunanlara Tarihin gelmiş geçmiş en büyük cezasını vermek Şehitlerimize ve Gazi olan Milyonlarca İnsanımıza olan Saygının bir göstergesi olacaktır.
 Ülkemizde şimdiye kadar yapılan alçakça darbelerin en alçağı 15 Temmuz gecesi denenmiş fakat Kahraman Şehit ve Gazilerimizin sayesinde önlenmiştir. Bu Dava için evlerinden çıkan herkes artık ben bir Gaziyim diyebilir.çünkü bu alçakların planlarında mutlaka milyonlarca insanı katletmek vardı.eğer Kahraman dik duran Lider ve Ülkeyi yöneten sağ duyulu ve cesur yöneticiler,Kahraman Halk ve Kahraman güvenlik güçleri zamanında ve hızlı müdahale etmeseydi milyonlarca Şehit vermemiz kaçınılmaz olurdu. 
TÜRKİYE geçilmez" deyimini kazandıran ve Destan yazan Onurlu Halk, alçaklara ve onlara vekalet veren korkaklara en güzel cevabı vermiştir.           
           Artık Türkiye eski Türkiye değildir.Siyasetçisiyle,Toplumuyla,Medyasıyla, güçlü bir Türkiye mevcuttur.ayrıca ülkesini çıkarı ve menfaati için çalışan birçok Ülke Vatandaşının imrenerek baktığı ve keşke bizde de böyle bir Lider olsa dediği ve bu oluşuma karşı en başından beri kararlılıkla ve Kahramanca Mücadele veren Demokrasi Kahramanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yanında olan Kahramanlar var.dik dur eğilme bu Millet seninle diyen dik duran ve eğilmeyen Lidere ve dik duran kahraman Halkımıza Selam olsun. Gazamız Mübarek olsun” dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=