Lütfen bekleyin..



Baran Alışveriş Merkezine görkemli açılış

14 Temmuz 2019, 16:25 - Okunma: 1237

İnstagramın fenomen isimlerinden olan ve 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Nilay Toprak, Baran Alışveriş Merkezinin açılışı nedeni ile Batman’daydı.1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Nilay Toprak, Baran AVM sahibi Yusuf Yılmaz’ın daveti üzerine Batman’a gelerek alışveriş merkezinin açılışını yaptı.

 Aydınlıkevler Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde Çınar marketin eski yerinde açılan Baran AVM açılışı Nilay Toprak’ın ve davetlilerin yoğun katılımı nedeni ile zaman zaman izdihama neden oldu. AVM’nin açılış kurdelesi Nilay Toprak ve Yusuf Yılmaz tarafından kesildi.


AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM
Baran AVM açılış nedeni ile birçok ürünü maliyetine satışa sundu. Amaçlarının sadece ticaret yapmak ve kar etmek olmadığını vurgulayan Yusuf Yılmaz,” Biz sektörümüzde Batman halkının ihtiyaçlarını en ucuz ve kaliteli şekilde karşılamaya çalışacağız. Açılışa özel temel gıda ürünlerimizin bir kısmında maliyetine satışa sunduk.”dedi. 
30 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
Yeni açılan AVM’de 30 kişi istihdam edilecek. 2000 metre kare alan üzerinde hizmete açılan alışveriş merkezi yaklaşık 3 milyon TL maliyetle sektöründe önemli bir marka olamaya hazırlanıyor.  Alışveriş merkezinde gıdadan, zücaciyeye birçok ürün çeşidi satışa sunulacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=