Lütfen bekleyin..



Grand Hasankeyf ve Kahve Deryası, ASP’deki çocukları unutmadı

14 Temmuz 2019, 16:23 - Okunma: 647

Batman Dörtyol Kavşağında nezih ve kaliteli hizmet anlayışıyla Batmanlılardan tam puan alan Grand Hasankeyf Otel ve Kahve Deryası, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesindeki çocukları, sabah kahvaltısında ağırladı. Grand Hasankeyf Otelinin bünyesinde bulunan Kahve Deryası, farklı etkinliklerin startını verdi.

Batman’da bir dizi etkinlikler yapmayı planladıklarını dile getiren Grand Hasankeyf Otel ve Kahve Deryası Genel Müdür’ü Erşad TAN; “Kurum ve Kuruluşlarımızın yanı sıra ilgi bekleyen kardeşlerimizi de mekânımızda görmekten mutluluk duyduklarını, her şeyi ticari bir mantıkla düşünen işletme olmadık. Aynı zamanda ilimizde birkaç farklı sosyal etkinlikte gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yenilenen konseptimizle Batman’ın incisi Grand Hasankeyf Otel ve kısa bir süre önce açılan Kahve Deryası, nezih ve kaliteli hizmet anlayışına devam edecektir. Erşad TAN turizm çiçeği’ni Batman da tekrar canlandırmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=