Lütfen bekleyin..



Kaya ailesinin mutlu günü

14 Temmuz 2019, 20:20 - Okunma: 2663

Batman ve Hisar’ın önde gelen ailelerinden Merhum değerli Mustafa Kaya'nın oğlu, Hisar Belde eski Belediye Başkanı Zübeyir Kaya ve Mütahit Osman Kaya’nın yeğeni Muhammed Selman Kaya hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Nurseli Avşar’la birleştirdi. Alyans düğün salonunda yapılan düğüne kalabalık bir topluluğun yanı sıra Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci,

 Hasankeyf belediye başkanı Abdulvahap Kusen, Hisar eski Belde Belediye Başkanı Zübeyir Kaya, Batman’ın sevilen iş adamı ve kanaat önderlerinden Mazhar Celbek, Real Konak otel sahibi İş adamı Hüseyin Konakçı, STK temsilcileri, Hisar ve Gercüş’ten çok sayıda davetli ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Görkemli düğün öncesinde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Düğüne ev sahipliği yapan ve Hisar’da 3 dönem Belde Belediye başkanlığı görevini başarıyla yapan Zübeyr Kaya, davetlilerle yakından ilgilendi. Kürtçe müzik ve Nusaybin kemençe grubununda sahne aldığı düğün gece geç saatlere kadar sürerken, Zübeyir Kaya ve Osman Kaya bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve misafirlerine teşekkür ettiler. 
Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=