Lütfen bekleyin..



Boğulma vakalarına karşı uyardılar!

11 Temmuz 2019, 17:29 - Okunma: 735

Devlet Su İşleri Batman Müdürlüğünde TES İŞ sendikası temsilcisi Rıfat Taşan ve İle enerji bir sen temsilcisi Musa Solmaz yaz mevsiminde Sol ve sağ sahil sulama kanallarında yaşanan boğulma vakalarına karşı vatandaşları uyararak dikkatli olunmasını ve kesinlikle serinleme amaçlı sulama kanallarına girilmesinin tehlikeli olduğuna dikkat çektiler.

Batman ve çevresinde 70 Km’yi bulan sulama kanallarında yazın sulama amaçlı bırakılan suda yaşanan boğulma vakasından büyük üzüntü duyduklarını belirten Sendika başkanları, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını, sulama kanalı boyunca çekilen tel örgülere zarar verilmemesini ve herkesin çocuklarına ve gençlerine sahip çıkmasını istediler. 

DSİ 103. ŞUBEDE SENDİKALARIN DAYANIŞMASI

DSİ 103. şubenin başarılı sendika başkanları Rıfat Taşan ve Masum Solmaz yaptıkları çalışmalarla işyerinde çalışma arkadaşları arasında dayanışma ve yardımlaşmanın üst seviyede olduğunu belirterek sendika üyelerini ilgilendiren Toplu iş görüşmelerinin de başladığını belirttiler. 

GÖZLER TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİNDE

TES İş sendikasında Toplu iş görüşmeleri genel merkez düzeyinde başlarken, Enerji Bir Sen’de ise Toplu iş için taslak çalışması başlatılırken, üyelerden görüş istendiği ve işverenle masaya oturulacağı belirtildi. 

İşçilerin mağduriyet yaşamaması ve enflasyona karşı ezilmemesi için gereken çalışmaların sürdüğünü belirten Taşan ve Solmaz İşyerinde işçi arkadaşları arasında sendika ayrımı yapmaksızın tüm arkadaşlarıyla DSİ 103. şubenin başarısı için hizmet ve gayret içinde olduklarını belirttiler. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=