Lütfen bekleyin..



BAŞARILI SPORCULAR BAŞKANLIKTAYDI

11 Temmuz 2019, 11:55 - Okunma: 604

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Masa Tenisinde başarı elde ederek derece yapan sporcuları makamda kabul etti.Çorum ilinde 26-29 Haziran 2019 tarihleri arasında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Küçükler Takım – Ferdi Şampiyonası müsabakalarında; çiftler kategorisinde

 Türkiye Şampiyonu, takım müsabakalarında ise Türkiye dördüncüsü olan Dilek Akdemir ve Zilan Erdoğan Belediye Eş başkanlarını ziyaret ettiler.

1955 Batman Belediye Spor Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş ile birlikte Batman Belediye Eş Başkanlarını ziyaret eden Akdemir ile Erdoğan, toplam elemelerde 32 takım arasından birçok büyükşehir takımını geride bıraktı.Takım hocası Recep Bezenmiş, elde edilen başarının bir tesadüf olmadığını, haftanın 6 günü kesintisiz olarak çalıştıklarını belirterek, sporcularımızın 4 yıl boyunca yaptıkları sıkı eğitimlerinin kendilerine bu başarıyı getirdiklerini söyledi.Sporcularımızın başarı ve sevincine ortak olduklarını belirten Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, sporculara başarılarının devamını diledi.Yapılan ziyaretin ardından Eş Başkanlar, sporculara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=