Lütfen bekleyin..



Gürültü Kirliliğine karşı Belediye’den kampanya

09 Temmuz 2019, 17:28 - Okunma: 617

Batman Belediyesi düğünlerde havai fişek ve silahlı kutlamaların yanı sıra korna çalma ve düğün konvoyu oluşturmanın zararlarını anımsatmak ve önlemek için kampanya başlattı.Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, toplumda çevre duyarlılığını artırma çalışmaları çerçevesinde hazırlanan afişte çevreye karşı sorumlulukları hatırlatıyor.

Kampanyanın ilk ayağı olarak kentte bulunan 26 düğün salonuna uyarıcı panolar asan Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, sosyal medya ve açık hava reklamları ile de halkı bilinçlendirme çalışmasını sürdürecek.
BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILACAK
Rahatsızlık veren ve gürültü kirliliği oluşturan havai fişek, korna sesleri, düğünlerde rastgele sıkılan silahlarla masum insanların hayatını kaybetmesini önlemek üzere toplumsal duyarlılığın artırılmasının hedeflendiği kampanya ile ilgili bilgi veren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Halkımızın sağlığı, güvenliği ve rahatlığı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın da aynı duyarlılıkla çok acil ve zorunlu haller hariç trafikte korna çalmamasını, hiçbir suretle havai fişek ve silah patlatmamasını diliyoruz” dediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=