Lütfen bekleyin..



Çilek tarlasında bir bakan yardımcısı

09 Temmuz 2019, 17:01 - Okunma: 674

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Batman’ı n tarihi ilçesi Sason’da bir dizi incelemelerde bulundu. KÜLTÜR BAKAN YARDIMCISI SASONDAYDISason Kaymakamı Abdullah Özadalı, Bakan Dursun’a ilçede yaptıkları başarılı çalışmaların yanı sıra bundan sonra yapmayı hedefledikleri projeleri de dile getirdi.

 İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ile birlikte Sason’un tarihi, kültürü, turizmi ve doğasını yerinde teneffüs etmek amacıyla konuk olan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Dursun, Mereto dağı zirvesi dibinde yetişen çilek ve balı tattı. Sason ilçe kütüphanesini gezen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Sason İlçe kütüphanesi hizmetlerinden memnun kaldı. Sason’ın bal ve çileğini tadan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr Dursun, her fuarda Batman’ın damak tadına doyum olmayan lezzetlerinin tanıtımında gerek Bakanlığın gerekse de İldeki dinamiklerin daha üst seviyede tanıtmalarının gerektiğini ve markalaşmaya önem vermelerinin sözlerine ekledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=