Lütfen bekleyin..



Basut Okulları Mersin’de hizmette sınır tanımıyor

08 Temmuz 2019, 11:59 - Okunma: 3333

Özel Basut okulları Mersin’de eğitim başarısını artırırken, Mezitli ve Toroslar’da açtığı 2 Kampüsle başarıdan başarıya koşuyor. Batman’a ilk özel okulu kazandıran Basut ailesi Mersin’de özel okullar arasında en başarılı eğitim okulları arasında gösteriliyor.

MERSİN’DE EĞİTİMDE MARKA İSİM BASUT OKULLARI

Mersin’de 2016 yılında Mezitli Basut Kolejini açan Batman’ın sevilen eğitimci ailesi Mehmet Basut ile oğulları Günay Basut, Ömer Basut 2018 yılında Toroslar semtinde yeni bir eğitim kampüsü açarak eğitimdeki başarısını artırdı. Basut Kolejinin Mezitli ve Toroslar eğitim kampüslerinde toplam 1380 öğrenci kaliteli standartlarda eğitim öğretim görüyor. 


MEZİTLİ BASUT OKULLARINDA EĞİTİM BAŞARISI
2016 2017 eğitim öğretim yılında Mezitli İlçesi 2. çevre yolu üzeri Özel Mezitli Basut Anaokulu/İlkokulu/ortaokulu olarak hizmet vermeye başladı.  2017/2018 Eğitim öğretim yılı LGS sonuçlarına göre 16 mezun öğrencinin 7’si Fen liselerine yerleşerek büyük bir başarıya imza attılar.  
Özel Basut Okulları kurucularından İş adamı Günay Basut açıklamasında “ Akademik kadromuzda 1 Müdür, 2 Müdür yardımcısı ve 73 öğretmenle eğitim öğretim hizmeti veriyoruz. Basut Okullarında İngilizce ağırlıklı eğitim anaokulunda başlamaktadır. Haftada 15 saat İngilizce eğitimi verilmektedir. Öğrenciler İngilizceyi çok rahat okuyor, yazıyor ve konuşuyor. Satranç dalında öğrencilerimiz il birinciliği yapmıştır. Yine Mersin okullar arası Fen Matematik yarışmasında öğrencilerimiz birinci olmuşlardır. Türkiye geneli deneme sınavlarında 120 bin kişinin katıldığı sınavlarda 40’a yakın öğrenci tüm soruları doğru yaparak birinci oldular. Yine resim şiir, yarışmalarında öğrenciler birincilik ve ikincilik dereceleri aldılar.”


TOROSLARDA DEV EĞİTİM KAMPÜSÜ
2018 / 2019 Eğitim öğretim yılı başında kurucular Mehmet Basut ve oğulları Günay Basut ile Ömer Basut eğitime olan sevdaları dolayısıyla Toroslar ilçesinde yeni bir okul açtılar. 
Okulun bünyesinde Anaokulu / İlkokul / Ortaokul / Anadolu Lisesi ve Mesleki teknik lise bulunuyor. 
Mersin Özel Basut Okulları kurucularından İş adamı Günay Basut gazetemize yaptığı açıklamada “Basut Ailesi olarak 1991 yılında Batman’da ilk Özel okulu açarak Türkiye’nin her yerine yeni okul açma girişimlerimiz devam ediyor. Toroslar kampusunda 5 okul Mezitli kampusunda 3 okul olmak üzere toplamda 8 okulda hizmet veriyoruz. Toroslar eğitim kampusunda idarecilerle birlikte 280 deneyimli öğretmenle eğitim öğretim veriyoruz.
Okulumuzun ilk yıl olmasına rağmen Öğrencilerimiz Türkiye geneli deneme sınavlarında tüm soruları doğru yaparak Türkiye birincisi oldular. Eğitim politikalarımız tüm okullarda aynıdır. İngilizce ağırlıklı eğitim, her türlü sosyal kültürel aktivitelerle öğrencileri hem akademik hemde diğer alanlarda en iyi şekilde yetişmektedirler. Uzman eğitim öğretim kadrosuyla hizmet vermeye devam etmekteyiz “

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=