Lütfen bekleyin..



ASKON'dan yeni yatırım ve istihdam seferberliğine destek

08 Temmuz 2019, 11:36 - Okunma: 655

ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, ASKON’ Tekstil Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.Nasıroğlu ziyarette, Vali Hulusi Şahin’i üyelerinin fabrikalarında ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade ederek, üyelerinin fabrika satış mağazaları, satışı yapılan ürenler, üretim süreçleri ve yeni açılacak üretim tesisleri ile ilgili bilgiler verdi.

Vali Hulusi Şahin, verimli geçen görüşmede şöyle konuştu:"Döviz kurlarındaki dalgalanmaların önüne geçilmesi için özellikle yerli üretime her zaman önem verilmesi gerekmektedir. Değişen ve gelişen dünyada Türkiye'de de artık önemli adımlar atılıyor. Bu noktada özellikle iş adamlarımızın değişime ayak uydurarak yeni pazarlara yelken açması gerekmektedir. Yerli ürünlerini hem ülkemizde hem de dünya pazarında yaygın hale getirmeleri ülkemizi dışa bağımlılıktan büyük oranda kurtaracaktır." dedi.

İstihdam seferberliğine tam destek

Valimiz sayın Hulusi Şahin’e istihdam noktasında gösterdiği yoğun çabalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Nasıroğlu, “Bu desteklerinin devamı noktasında ilgili tüm aktörlerin paydaş olarak yer almasını oldukça anlamlı buluyorum. Bizler de ASKON olarak, ülkemizin ve ilimizin üretim kapasitesinin çeşitlenerek artmasına ve istihdama katkı sunmaya, istihdam noktasında Milli Seferberlik Ruhu ile çalışmaya, azami derecede çaba göstermeye, tüm faaliyetlere destek sunmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=