Lütfen bekleyin..



Zorköy'de seracılık gelişiyor

04 Temmuz 2019, 17:29 - Okunma: 674

Vali Hulusi Şahin, İlimiz merkeze bağlı Zorköy’de düzenlenen “Tarla Günü” etkinliğine katıldı. Batman Valiliği katkılarıyla 100 çiftçi için kurulan seralarda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odasının işbirliğiyle düzenlenen tarla günü etkinliğine katılan Valimiz, çiftçilerle bir araya gelerek üreticilerin sorunlarını dinledi. Salatalık,

 patlıcan, domates ve biber yetiştirilen seralarda incelemelerde bulunan Vali Şahin, çiftçilerden üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
‘ÜRETİM OLDUKÇA BATMAN KAZANACAK’
Daha sonra çiftçilerle biraraya gelen Vali Şahin, “Valilik olarak, İl Özel İdaresi kaynaklarını çiftçimizin emrine sunmaktan büyük mutluluk duyduk. Çiftçimiz üretmeye devam ettikçe ve kazandıkça ülke kazanacak, Batman kazanacak. Yeter ki, üretim olsun. Çalışalım, hem kazanalım hem de kazandıralım. Ayrıca İlimizde tarımda ürün çeşitliliğini artırmak için Ziraat Odası ile birlikte ortak çalışmalar yürütüyoruz. Lavanta ve susam gibi alternatif ürünleri yetiştirmek için de gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.  Etkinliğe; Vali Şahin’in yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl  Tarım ve Orman Müdürü Nurattin Kıyas,  Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ve çiftçiler katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=