Lütfen bekleyin..



Ekmen ailesinden görkemli düğün

01 Temmuz 2019, 20:12 - Okunma: 2646

AK Parti Batman 23. Dönem milletvekili M. Emin Ekmen’in kardeşi Türkiye Eczacılar Birliği eski Yönetim Kurulu üyesi iş adamı eczacı Mehmet Faruk Ekmen’in oğlu Tarık Ziya Ekmen, Batman Tuana Kır Düğün Salonu bahçesinde yapılan görkemli düğünle hayatını çocuk psikologu Hazal Halıcı ile birleştirdi.

Düğüne  Batman Belediye Eş başkanı Mehmet Demir, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak, Batman eski Vali Yardımcısı Kemal Cirit,  siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşları, kurum müdürleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün öncesinde mevlidi şerif okuturulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Batman'ın sevilen isimlerinden olan Eski Milletvekili Emin Ekmen ve eczacı iş adamı M.Faruk Ekmen davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çiftin nikah şahitliğinde bulunan belediye Eş Başkanı Demir damat geline evlilik cüzdanını takdim etti ve mutluluklar diledi. Geç saatlere kadar devam eden düğünde davetliler gönüllerince eğlendi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=