Lütfen bekleyin..



Batman’a Nefroloji Uzmanı atandı

27 Haziran 2019, 15:44 - Okunma: 802

Batman’da nefrolog ihtiyacını giderilmesi için Nefroloji Uzmanı atanarak göreve başladı.Aslen Kozluk’lu olan Nefroloji Uzmanı Zeki Kemeç Evli ve 4 çocuğu var. En kısa zamanda hasta kabulüne başlayacak olan Nefroloji Uzmanı Dr. Zeki Kemeç duygularını şöyle dile getirdi: “Nefroloji yandal uzmanlığını da tamamladıktan sonra Batman’a dönmek istedim.

 6 aydır Batman’a tayinimin yapılması için çaba harcamaktaydım. Batman’da nefrolog ihtiyacını gidermek için büyük bir çaba gösteren İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu ve Milletvekili Ziver Özdemir’in atanmamda emeği büyük. Kendilerine buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Memleketimde vatandaşlara nefroloji alanında sağlık hizmeti sunacağım için çok mutluyum.” Dedi.
ONKOLOJİ DOKTORUDA ATANSIN
Vatandaşlar Batman’a Nefroloji uzmanının atanmasından son derece memnuniyet duyarken, en büyük eksikliği hissedilen Onkoloji Uzmanının da atanmasını istediler. Özellikle kemoterapi ve Onkoloji tedavisi olan Vatandaşların Batman’da doktor olmaması nedeniyle Diyarbakır’da büyük eziyet çektikleri belirtilirken, vatandaşların bu talebinin karşılanması için yetkililerin gerekeni yapması istendi. Havaların 50 derece hissedildiği kentte Onkoloji Uzmanının olmaması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan hastalar tedavi için Diyarbakır Tıp Fakültesinin yolunu tutarken, hem hastanedeki yoğunluk hem de havaların sıcak olması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyorlar. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=