Lütfen bekleyin..



Eş Başkanlardan sendikalara ziyaret

26 Haziran 2019, 16:32 - Okunma: 585

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Tüm Bel Sen, Petrol İş, SES ve Genel İş Sendikalarına iade-i ziyarette bulundu.Tüm Bel Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Sendikası), Petrol İş Sendikası, SES (Sağlık Emekçileri Sendikası),

Genel İş Sendikalarına ziyaret gerçekleştiren Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz’a Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın, Mehmet Salih Çetinkaya ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Ziyaretlerinin ilk durağı olan Tüm Bel Sen Batman İl Temsilcisi M. Besim Bozkur ve yönetim kurulunu ziyaret eden Eş Başkanlar daha sonra Petrol İş Batman Şubesine geçti. Ziyarette Eş Başkanları ve belediye yönetimini Sendika Başkanı Şehmus Kaygusuz ve Yönetim kurulu üyelerini karşıladı.
EMEKÇİLERİN SIKINTILARI KONUŞLDU
SES Batman Şubesine yapılan ziyarette ise Başkan Deniz Topkan ve yönetimi kurulu üyeleriyle bir araya gelen Eş Başkanlar, Genel İş Batman İl Şubesine yaptıkları ziyarette ise Şube Başkanı Ferhat Ataca ile görüştü. Ziyarette STK’ların ve sendikaların sorunları, kurumlarda çalışan emekçilerin sıkıntıları ve Batman Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=