Lütfen bekleyin..



Park temizliğinde kararlılık ve duyarlılık bir arada

24 Haziran 2019, 18:44 - Okunma: 685

Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Atatürk Parkı ile Kine Em Parkında, temizlik konusunda incelemelerde bulundu.

Parkların temizliğini, yeşilliğin korunması noktasındaki hassasiyetlerini geceli gündüzlü incelemelerle pekiştiren Eş Başkan Korkmaz ve beraberindekiler, parkların ve çevresinin sürekli temiz tutulması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne gerekli talimatların verildiği belirtildi.
BAĞLAMA KURSİYERLERDEN KONSER
Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yıl içinde açılan sanatsal kurslardaki süreklilik ve kararlılık sonuç verdi. Saz kursuna katılan kursiyerler aldıkları eğitimi, konser vererek taçlandırdı.Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde Müzik Öğretmeni olarak kursta görev alan Bilal Erdoğan yönetiminde verilen saz konserine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, Belediye Meclis üyeleri öğrenci velileri ve çok sayıda müziksever katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=