Lütfen bekleyin..



Üniversite’de coşkulu mezuniyet

23 Haziran 2019, 17:34 - Okunma: 734

Batman Üniversitesi 2019 yılı mezuniyet Töreni hafta sonu Batı Raman kampüsünde yapıldı. Törene Vali Hulusi Şahin’in, yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Aydın Durmuş, Üniversitenin Akademik personeli, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

VALİ ŞAHİN KUTLADI
Batman Üniversitesi Mezuniyet Töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, “Bizim en kıymetli varlığımız işte bu meydanı dolduran siz gençlersiniz, sizlerle beraber geleceğe umutla bakıyoruz. Buradan Batman Üniversitesi Akademik ve idari personeline, evlatlarına bu güzelliği sağlayan ailelere ve siz gençlerimize, yeni mezunlarımıza teşekkür ediyorum, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.
Vali Şahin konuşmaların ardından Üniversite birincisi ve Fakültelerin bölüm birincilerine başarı belgeleri ile ödüllerini verdi.Daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi ve Üniversite birincisi olan Ferzi Melek Doğu mezuniyet kütüğüne 2018-2019 akademik yılı plakasını Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Aydın Durmuş ile birlikte çaktı. 
Batman Üniversitesi Mezuniyet Töreni Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik bölümü mezunlarının yemin töreninden sonra ve tüm öğrencilerin keplerini havaya atması ile sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=