Lütfen bekleyin..



ÇELİK, KURMAYLARIYLA İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPTI

19 Haziran 2019, 17:19 - Okunma: 841

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Batman’daki kurmaylarıyla İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’da adeta karargâh kurdu. İlk olarak Beyoğlu bölgesindeki Batmanlılardan İmamoğlu için oy isteyen Çelik, ardından Batman ili Kozluk ilçesi Tumok Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ziyaret etti.

Başkan Çelik ve ekibini, Dernek Başkanı Fahretin Tan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 

“HAKLININ YANINDA, HAKSIZIN KARŞISINDAYIZ”

‘Her zaman haklının ve adaletin savunucusu ve haksızlık yapanın karşısında olacağız ve olmaya devam edeceğiz” diyen Batman ili Kozluk ilçesi Tumok Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahretin Tan, CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na yapılan haksızlığın, AK Partinin çöküşünü gösterdiğini söyledi. Başkan Tan; “Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na yapılan haksızlık bizleri derinden üzmüştür. Bu nedenle sizlerin bize yaptığı ziyareti önemsiyoruz. CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na desteğimiz olacaktır. Batman ve Kürt halkı olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Her zaman barıştan, kardeşlikten, adalettin ve eşitlikten yana olmuşuz. Tüm halklar kardeştir.” diye konuştu.  İYİ Parti Batman İl Başkanı ve yönetiminin Batman’da başarılı işler yaptığını belirten Başkan Tan, yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik’e, İYİ Parti İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, gazeteciler ve çok sayıda İYİ Partili de eşlik etti. 

İYİ PARTİ'DEN ÖZALP'A ZİYARET

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Özalp'ı evinde ziyaret etti. Başkan Çelik’e İYİ Parti Beşiri İlçe Başkanı Feyyaz Tilki, İstanbul Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Deniz ve gazeteciler eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Özalp'ı evinde ziyaret Eden Başkan Çelik, Özalp’ın ciddi bir spor adamı ve destekçisi olduğunu belirtti. Başkan Çelik; “Savaş beye geçmiş olsun dileklerimiz için ziyaret ettik. Fırsat buldukça İstanbul’daki ziyaretlerimizi sıklaştıracağız. İnşallah kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşur.” diye konuştu. İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Özalp ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=