Lütfen bekleyin..



Vali Şahin, Özel Hastaneleri ziyaret etti

19 Haziran 2019, 17:23 - Okunma: 1730

Vali Hulusi Şahin, ilimizde sağlık sektöründe hizmet veren özel hastaneleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selimbaş, Başhekim Op. Dr. Haluk Aygüler ve hastane yöneticilerle bir araya gelen Vali Şahin, İlimizde sağlık sektörünün yanı sıra sağlık turizmi alanında yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Özel Dünya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman, Başhekim Dr. Tuncer Toklu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Şahin, hastanede incelemelerde bulundu. 


ÖZEL HASTANELERE İNCELEME
Hastane yönetimi ile bir araya gelen Vali Şahin, İlimizde sağlık alanında yürütmüş oldukları hizmetler hakkında bilgi aldı. Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Selman Dinç, Mehmet Dinç, Başhekim Dr. Cevzet Demirdağ ve hastane yöneticileri ile bir araya gelen Vali Şahin, yapımı devam eden ek hizmet binası ile İlimizde yürütmüş oldukları sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Özel Hastane ziyaretlerinde Vali Şahin’e, İl Sağlık Müdürü Mehmet Hakan Pamukçu eşlik etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=