Lütfen bekleyin..



Özoğul ailesinden görkemli düğün

10 Haziran 2019, 17:36 - Okunma: 3749

Batman’ın sevilen iş adamlarından En plastik fabrikası sahibi İş adamı Hıfzullah Özoğul’un oğlu Nurullah Özoğul önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Abdulvahap Özoğul’un kızı Yeliz Özoğul ile dünya evine girdi. Diva Düğün Salonunda yapılan görkemli düğüne İş dünyasından çok sayıda davetlinin yanı sıra Eski Milletvekili Faris Özdemir, Belediye eski Başkanı Hüseyin Kalkan, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir,

 Borsa Başkanı Arif Güneş, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, MÜSİAD Başkanı Suat Özdemir, Muhasebeciler odası Başkanı Hayrettin Başaran, Fıstıkçılar ve hububatçılar derneği Başkanı Hifzullah Akdaş, STK Başkanları, iş adamları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

İŞ DÜNYASI DÜĞÜNDE BULUŞTU

Düğün öncesinde din görevlileri tarafından mevlidi şerif ve ilahiler okutulurken, ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 
Düğüne ev sahipliği yapan Damadın babası Hıfzullah Özoğul, Hamdullah Özoğul ve Şehmus Özoğul davetlilerle yakından ilgilenerek kapıda karşıladılar. 


Belediye evlendirme dairesi Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılan nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliğini Eski Milletvekili Faris Özdemir, Hüseyin Kalkan, Muhasebeciler Odası Başkanı Hayretin Başaran, Askon Başkanı Selman Nasıroğlu, Borsa Başlanı Arif Güneş, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, İş adamı Mustafa Balaban, Zeynelabidin Başaran ve Deniz Bahçıvan yaptı.  


Nikah cüzdanını geline takdim eden eski Milletvekili Faris Özdemir genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar diledi. 
Nikah sonrasında Batmanın sevilen sanatçıları Mehmet Şah, Davut Dicle ve Tayfun’un güzel müzikleriyle halaylar çekildi. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün dillere destan bir şekilde sona ererken, Damadın babası İş adamı Hıfzullah Özoğul bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, davetlilere ve misafirlere teşekkür etti. 
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=