Lütfen bekleyin..



Zabıta’dan kaldırım işgaline izin yok!

10 Haziran 2019, 17:32 - Okunma: 678

Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte kent merkezinde faaliyet yürüten kahvehane, kıraathane, cafe ve çay ocakları işleten esnafın masa ve sandalye bırakmak suretiyle kaldırımları işgal ettikleri yönünde alınan yoğun şikâyetler üzerine Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, gerekli önlemlerin alınması

 için Belediye Zabıta Müdürlüğü personeline talimat verdi. Özellikle kadın, engelli, yaşlı ve çocuklardan oluşan yayaların büyük sıkıntı yaşadıkları, kaldırım yerine yollarda yürümek zorunda kaldıkları, bu durumun kazalara sebebiyet verdiğini belirten Eş Başkanlar, Zabıta Müdürlüğü personelini bu konuda yetkilendirerek esnaftan anlayış beklediklerine dikkat çekti.
Kaldırım işgaline neden olan esnafın iş yerinin kapatılması dahil her türlü yasal işlemin tereddütsüz yerine getirileceğini hatırlatan Eş Başkanlar, Batman Belediye Zabıta Müdürlüğü personelinin esnafları son bir kez daha uyararak gerekli işlemlerin başlatılacağını dile getirdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=