Lütfen bekleyin..



FERNAS Kriz ortamında 4 yatırıma daha imza attı

09 Haziran 2019, 15:13 - Okunma: 2225

Batman’ın gururu ve Türkiye’de marka holdingleri arasında yer alan FERNAS Nasıroğlu yatırım ve projelerine yenisini ekledi. Batman’da çok sayıda yatırıma imza atan FERNAS Kentte yeni bir sandviç Panel fabrikasının temelini atmaya hazırlanırken, Aksaray’da Taş yünü fabrikası, Kahramanmaraş’ta MV Beton fabrikası ve Soma’da 111 milyon ton kömür rezervli maden tesisinin de yapımı devam ediyor.

Aksaray’da yapımı tamamlanma aşamasına gelen Taş yünü fabrikasında Alçı Alçıpan ürünleri de üretilecek. Bölgede çok sayıda enerji yatırımına da imza atarak yeni tesisler kazandıran Fernas’ın ülke ekonomisine katkı ve istihdam seferberliğine destek olmak için yaptığı yatırımlar tamamlandığında binlerce kişi daha Fernas bünyesinde istihdam edilecek.
NECAT NASIROĞLU VAKFINA KURUMSAL KİMLİK
Öte yandan Bayramı Batman’da geçiren Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu Merhum babaları Necat Nasıroğlu adına yıllardır kentte faaliyet gösteren ve her yıl binlerce öğrenciye Burs ve dargelirli ailelere destek sunan Necat Nasıroğlu vakfına kurumsal bir kimlik kazandırmak ve daha iyi çalışmasına yönelik çalışmalara başladıklarını belirterek yeni dönemde Necat Nasıroğlu Vakfını daha etkin ve verimli kullanmak için hazırlık yapıldığını duyurdu. Vakıf için yeni bir Genel Müdür ve yönetim yapılanmasına gidilecek. 

Batman Esentepe’de yapılacak olan Külliye’nin de altyapı ve proje çalışmalarına devam eden Fernas Projenin yetkili makamlarca onaylanmasından sonra dev projeyi hızlandıracaklarını açıkladı.  
Batman’ın hayırsever iş adamı olan Necat Nasıroğlu Vakfının Batman’daki Öğrenci bursları, dar gelirli ailelere Yardım, eğitim ve sağlık yatırımlarının yanı sıra Külliye projesinin de vakıf üzerinden yürütüleceği öğrenildi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=