Lütfen bekleyin..



Vali Şahin, Sason'da İftar Programına Katıldı

02 Haziran 2019, 00:21 - Okunma: 916

Vali Hulusi Şahin, Sason Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.İlçeye bağlı Taşyuva köyünde düzenlenen iftar programına; Vali şahinin yanı sıra Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı, İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Aslan, ilçe kamu kurum yöneticileri, şehit aileleri, gaziler ile köy halkı katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Şahin, "Bu mübarek kadir gecesini sizlerle birlikte idrak etme fırsatı verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.Taşyuva köyü sembol bir köy, Mereto dağının eteklerinde şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandırıyorsunuz. Mehmet Akif'in İstiklal Marşımızda dediği gibi "Korkma sönmez bu şafaklardan yüzen al sancak, Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak" siz Mereto'nun dibinde Taşyuva'nıntüten her bir ocağı, bu al bayrağımızın mahzunluğuna fırsat vermeyeceksiniz. Sizler var oldukça bayrağımız mahzun olmayacaktır. Vatan sevginiz bizim için en kıymetli hazine. Bu, memleket ve vatan sevginizi genç nesillere aktarıp, bizim memleketimiz sizin gibi kıymetli evlatlarının omuzları üzerinde yükselecek. Görüyorsunuz çevremiz ihanet çemberi ile çevrelenmiş. Düşmanlarımızın;  fitneleri, fesatları ve desiseleri bitmiyor. Çünkü bu topraklar kıymetli, bu coğrafya değerli. Dünyanın merkezinde yaşıyoruz.  Biz, mazlum milletlerin de son kalesi olanAnadolu'yu muhafaza ediyoruz. İşte bu kalenin muhafızları olan bizlere ve sizlere o yüzden saldırıyorlar. Ama biz güçlü ve diri oldukça, inanın onların tüm oyunları boşa gidecek. Biz ne kadar güçlü olursak mazlumların üzerindeki baskı da o kadar azalacak. O yüzden sadece kendimizden sorumlu değiliz. Tüm mazlum milletlerden sorumluyuz" diye konuştu

Konuşmasının sonunda davetlilerin Kadir gecesini tebrik eden Vali Şahin, yaklaşan Ramazan bayramını kutladı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=