Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu bayramı Batman’da geçirecek

02 Haziran 2019, 00:17 - Okunma: 2670

Fernas Yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu Ramazan Bayramını Batman’da dostları ve hemşehrileriyle birlikte geçirecek. Kentin hayırsever, sevilen ailesi ve Merhum Nejat Nasıroğlu’nun çocukları olan Fernas Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu ve diğer aile fertleri Bayram’da Batman’da olacak.

Bayram günü Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan babaları Merhum Nejat Nasıroğlunun mezarını ziyaret edecek olan Nasıroğlu ailesi geçtiğimiz günlerde Üniversite öğrencilerine Merhum Nejat Nasıroğlu hayrına İftar yemeğide düzenlemişti. 
Her yıl Ramazan bayramı öncesinde binlerce aileye yardım ulaştıran Nasıroğlu ailesi bu yılda dargelirli aileleri unutmayarak sessiz sedasız yardımlarını muhtaçlara ulaştırdılar. Batman’lılar her yıl yüzlerce gence burs ve istihdam imkanı ve kente sayısız eğitim sağlık tesisi kazandıran Nasıroğlu ailesine minnettar olduklarını belirttiler. 


FERNAS’TAN OSB’YE YENİ YATIRIM
Batman’a ilk Fabrikaları kazandıran ve binlerce işsize iş imkanı sağlayan Fernas Batman’da OSB2de yeni bir üretim tesisi kazandırıyor. Alınan bilgilere göre Bayram sonrasında MV Beton karşısında 5 dönüm arazi üzerinde Sandviç panel fabrikası kurulacak. Türkiye’nin en önemli şirketleri arasında yer alan Fernas Batman’lı hemşehrilerine bir fabrika daha kazandırarak kentteki istihdama katkı sağlamayı hedefliyor. Batman OSB’de Fernas Nasıroğlu ailesine bağlı Alçı’dan, Alçı plakaya, Yapı kimyasalları, Beton santrali, Prefabrik beton ve meyve suyu fabrikası bulunuyor.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=