Lütfen bekleyin..



Muhasebecilerden geleneksel iftar

29 Mayıs 2019, 14:41 - Okunma: 1281

Batman-Siirt Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (SMMMO), Batman ve Siirt’teki üyeleri ve ailelerine geleneksel iftar yemeğinde ağırladı. Kısa süre önce yapılan kongrenin ardından Batman-Siirt Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası başkanlığına seçilen Hayrettin Başaran ve yönetim kurulu üyeleri, Tuana Garden Kır Düğün Salonunda düzenlenen iftara katılan

konuklarını kapıda karşıladı. Başkan Başaran, masaları tek tek dolaşarak etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

İftarın ardından konuşan Başkan Başaran, yeni dönemde meslektaşlarının sorunlarına çözümler üretmek için gayret sarfedeceklerini belirtti. Ardından sahneye davet edilen bir önceki dönem Başkanı Servet Kurt, iki dönem boyunca başkanlık yaptığı Batman-Siirt Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odasında meslektaşlarının sorunlarının çözümü için uğraştıklarını belirterek, bundan sondaki yönetimin de ayrı doğrultuda çalışmalarını sürdüreceğini umduğunu ifade etti. Eski Başkan Kurt “ Gücümün yettiğince 2 dönem odamıza meslektaşlarımıza odanın gelişmesi ve işlerinin kolaylaşması için var gücümle çalıştım. Bu bir hizmet yarışıdır. 2 dönem birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim temel iki prensibim olan Meslek için, Meslektaş için sloganıyla hizmet yürüttük. Bugün burada mesleki bir dayanışma sergilemenin gururunu yaşıyoruz.” Dedi. 


Ardından Oda Başkanı Hayrettin Başaran, hizmetlerinden ötürü eski Başkan Servet Kurt’a tablo armağan etti. Yönetim kurulu üyeleri toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gecede Din görevlisi Abdurrahman Akbulut tarafından yemek duası okundu. 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=