Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Kozluk iftar programına katıldı

29 Mayıs 2019, 14:36 - Okunma: 801

Vali Hulusi Şahin, Kozluk Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve güvenlik korucuları için düzenlenen iftar programına katıldı.Programda bir konuşma yapan Vali Şahin Hasankeyf’te Operasyon icra eden Mehmetçikten övgüyle söz ederek “Peygamberin kahraman askerleri olmak da kolay değil, büyük bedeller ödeyerek olunuyor.

 Böyle yavrucakları babalarına doymadan yetim bırakarak olunuyor. Bu topraklar ancak öyle vatan oluyor. Ama biz bu toprakları, vatan yaparken bizden öncekilerin ödediği bedelleri, ödemekten geri durmayacağımızı da buradan Kozluk'tan siz değerli dostlarımız adına (Güvenlik Korucularımız, şehit yakınlarımız, gazilerimiz) haykırıyorum; bizler sağ oldukça iri ve diri oldukça ve birlik oldukça; bizim vatanımıza kem gözle bakacak hainler çıkamayacaktır” dedi.
VALİ ŞAHİN, MESİRE ALANINI İNCELEDİ
Vali Hulusi Şahin, İl Özel İdaresi tarafından Kıra Dağı'nda yapılan ve geçen yıl vatandaşlarımızın hizmetine sunulan mesire alanında (Kırames), incelemelerde bulundu.
Basketbol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun parkları, spor alanları, yürüyüş yolları ve otopark gibi sosyal tesislerin bulunduğu mesire alanında incelemelerde bulunan Vali Şahin, yürütülen hizmetler ve yapılan genişletme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=