Lütfen bekleyin..



Çocuklar Umut Fidanlarını Batı Raman Kampüsü’ne Dikti

27 Mayıs 2019, 17:19 - Okunma: 577

Batman Sonsöz Gazetesi tarafından “Bir Başucu Kitabınız ve Dikili Ağacınız Olsun” sloganıyla organize edilen fidan dikme ve kitap okuma etkinliği Batı Raman Kampüsü’nde Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile düzenledi. “Bir Başucu Kitabınız ve Dikili Ağacınız Olsun” etkinliğinde konuşma yapan Rektör Durmuş, “Sevgili çocuklar, herkesin mutlaka bir dikili ağacı olsun.

 Yarın büyüdüğünüzde bunu çocuklarınız ve torunlarınıza anlatırsınız. Yeşili ve ağaçları korumalıyız. Onlar bizim oksijenimiz, yaşam kaynağımızdır. Bu üniversite yeşillendikçe Batman’a, Batmanlılara temiz hava sağlayacak ve Batman’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirecektir. Bu Üniversite hepinizin üniversitesi, bu üniversiteye ne kadar çok fidan dikerseniz yarınlar o kadar güzel olacaktır. Sevgili çocuklar sizler yarının büyükleri olacaksınız. Sizler ne kadar çok çalışır ve başarılı olursanız o derece anne ve babalarınızı ve bizleri memnun edersiniz. En önemlisi de sizler yarın çok daha mutlu olacaksınız. O yüzden çok okuyun, çok çalışın.” dedi.

Rektörümüz Durmuş daha sonra çocuklarla birlikte fidan dikerek, çocukların fidan dikme sevincine ortak oldu. 

Batman Sonsöz Gazetesi’nin, 6. kuruluş yıldönümü nedeniyle Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde düzenlediği fidan dikme ve kitap okuma etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=