Lütfen bekleyin..



RAMAZAN KOLİSİ DAĞITIMI BAŞLADI

25 Mayıs 2019, 23:43 - Okunma: 655

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Gıda Kolisinin dağıtımını başlattı.Batman’ın farklı mahallelerinde daha önce tespit edilen 2640 ailenin yaklaşık bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak olan gıda kolilerinin dağıtımına başlandı.

Gıda kolilerinin dağıtımını Belediye Meclis üyeleri ile başlatan Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz amaçlarının imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine el uzatıp yardım etmek olduğunu vurguladılar.

Belediye Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılacak olan yardım kolilerinde 12 kalemden oluşan gıda maddeleri bulunuyor.Tespit edilen 2640 ailenin yaklaşık bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak olan gıda kolilerinin Kadir Gecesine kadar ailelere ulaştırılması hedefleniyor.Kolilerin taşınmasına bizzat yardım eden Eş Başkanlar ve Meclis Üyeleri, bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerinin dağıtılmasını uygun gördüklerini ifade ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=