Lütfen bekleyin..



BAŞKAN GÜR, ÖĞRENCİLERE YEMEK YAPTI

25 Mayıs 2019, 23:41 - Okunma: 945

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür, bu kez öğrenci evinde kolları sıvayıp iftar için yemek yaptı. Çat kapı evlere yaptığı ziyaretlerle bilinen Başkan Gür, bu kez usta aşçılığını mutfakta gösterdi. Batman Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde okuyan Afrikalı Müslüman öğrencilere yöresel yemeklerden Gözleme (Şam Borek), çorba, tavuk ve salata yapan AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür,

 aynı zamanda yer sofrasında onlarla birlikte iftarını açtı.

“BAŞKANIN ELLERİNE SAĞLIK”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Afrikalı Müslüman Öğrenciler; “AK Parti İl başkanımız Sayın Av. Akif Gür, Merkez İlçe Başkanı Av. Yusuf Bülbül ve beraberindeki heyeti ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımızın erken gelip mutfağa girmesi ise bizleri son derece sevindirip şaşırttı. Ellerine sağlık. Birlikte kendisinin yaptığı yemekleri yiyip iftarımızı açtığımız için çok şanslıyız. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

“ONLAR BİZİM MUHACİR KARDEŞLERİMİZ”

‘Onlar Bizim Muhacir kardeşlerimiz, misafirimizdir’ diyen AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür ise, gurbette olan Afrikalı Müslümana öğrencilerin kendileri için çok önem arz ettiğini ve fırsat buldukça ziyaretlerine gittiğini söyledi. Başkan Gür; “Hepsi ailelerinden neredeyse imkânsızlıklar içinde binlerce kilometre uzaklıktan gelip öğrenimlerini sürdürüyorlar. İlim ve eğitimin yeri ve zamanı yoktur. Bu Mübarek Ramazan ayında onlarla birlikte iftarımızı açtığımız için bizlerde en az onlar kadar mutlu olduk. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=