Lütfen bekleyin..



Çalışan gazetecilerden eş başkanlara ziyaret

23 Mayıs 2019, 16:18 - Okunma: 789

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı.Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Atay, Batman Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal,

Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan, Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Haber Gazetesi Sahibi Ferhat Malgir, Gazeteci TRT Kürdî TV temsilcisi H. Şirin Yılmaz’ı makamlarında ağırlayan Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Gazetecilik mesleği zor bir meslek. Ülkedeki koşullar ve ekonomik durum göz önüne alındığında gazete çıkarmanın başlı başına bir sorun olduğu görülüyor. Yerel de çalışmak ayrı bir zorluk içeriyor. Bütün zorluklarına rağmen yine de çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dediler.  


“BATMAN BASININI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Eş Başkanlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 2 aylık zaman zarfında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Belediye çalışmalarında basın mensuplarının desteğine her zaman ihtiyaçları olduğunu belirten Eş Başkanlar, Batman Basınını yakından takip ettiklerini, basında yer alan eleştiri ve önerileri dikkatle inceleyip gerekenlerin yapılması için ilgili birimlere talimat verdiklerini söyledi.
Ziyarette ülke, bölge ve Batman’ın sorunlarının yanı sıra Batman Belediyesinin yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=