Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den Güvenlik korucularına övgü

22 Mayıs 2019, 15:23 - Okunma: 764

Vali Hulusi Şahin, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programında ilimizde görev yapan Güvenlik Korucularıyla bir araya geldi. İftar programında güvenlik korucularına hitaben bir konuşma yapan Vali Şahin, güvenlik korucularıyla iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; "Bu memleket sizler gibi fedakar

 evlatlarımızın omuzlarında yükselecektir. Sizler ve sizlerin yetiştireceği yeni nesillerle beraber geleceğe de umutla bakıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, geleceğin ufkunda yükselen bir güneş gibi dünyanın en büyük ülkesi olma yolunda güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Coğrafyamız zor bir coğrafya, topraklarımız çok kıymetli bu nedenle gözü topraklarımızda olan dış ve iç düşmanlarımız da eksik olmuyor" diye konuştu. 
"HER BİR KORUCUNUN EVİ TÜTTÜĞÜ MÜDDETÇE AL BAYRAK HİÇBİR ZAMAN MAHZUN OLMAYACAK"
Dünya liderlerinin ülkemizin tarihi ve jeopolitik konumuna ilişkin söylediklerine değinen Vali Şahin "Türkiye dünyanın merkezinde yer alıyor. Hem verimli toprakları hem de medeniyetin beşiği olması itibarıyla çok kıymetli bir coğrafyadayız. Bu nedenle düşmanlarımız her fırsatta bize saldırıyorlar. Bizim, bizden başka dostumuz yok. Bu topraklar hep büyük kahramanlık ve fedakarlıklarla savunulmuştur.” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=