Lütfen bekleyin..



Validen Genç işadamlarına Sıcak karşılama

22 Mayıs 2019, 15:21 - Okunma: 1220

İşadamlarına verdiği destek ve üretime yönelik yatırımlara sunduğu katkılarla tanınan Vali Hulusi şahin dün de iki genç işadamını makamında kabul ederek üretim, istihdam ve ekonomi ile ilgili olarak bazı değerlendirmelerde bulundu.

İşadamı Orhan Ok ile Ayhan Benek’i makamında kabul ederek, uzun görüşmelerde bulunan  Vali Şahin; “üretimin, işletmelerin ve yatırımcıların olduğu bir yerde ekonomik kalkınma da olur dolayısıyla üretim artar ülke ekonomisine, istihdama büyük katkılar sağlanır bu nedenle genç işadamlarımızı ve girişimcilerimizi devletimizin sunduğu tüm imkanlardan yararlandırmalıyız, böylelikle üretime ve istihdama katkı sağlamış oluruz. Batmanlı girişimci ve işadamlarımıza sonuna kadar destek sunmaya hazırız kendilerinin yapacakları her yatırım Batman’ın gelişimi denektir. Bu nedenle işadamı sayın Ok ve Benek’i yaptıkları yatırımlardan ötürü kutlarım.” Dedi.
İşadamlarımızdan Ok ve Benek de yaptıkları açıklamada; Vali Şahin’in yatırımcılara gösterdiği yakın ilgi ve yardımlardan ötürü sosuz teşekkürlerini sunarak, Batman’ın gelişimi için yatırımlarına devan edeceklerini açıkladılar.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=