Lütfen bekleyin..



Eş başkanlar gülistan caddesi esnafını ziyaret etti

22 Mayıs 2019, 15:19 - Okunma: 728

Batman Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Kutlama ziyaretine gelen esnafa iade-i ziyarette bulunan Eş Başkan Demir ve Belediye Meclis üyeleri, Batman Belediyesi önünden başlayarak Gülistan Caddesi’ndeki esnafı tek tek ziyaret ederek “Hayırlı İşler” temennisinde bulundu.

‘KAPINIZIN ÖNÜNÜ TEMİZLEYİN’
Esnafın sıcak ilgi gösterdiği ziyarette vatandaşlar da Eş Başkan Dr. Demir ile selfie ve hatıra fotoğraf çektirdi. Zaman zaman gençlerle sohbet eden Dr. Demir, müzik dinleyen bir gencin kulaklığının bir bölümünü alarak müzik dinledi. Farklı sektörde hizmet veren esnafları ziyaretinde Eş Başkan Dr. Demir, dövme demirden yapılan çubukla dondurma dövdü. Bir esnafın kapısının önünü temizlediğini gören Eş Başkan Dr. Demir: “Herkesin kapısının önünü temizlemesi halinde tüm kentin tertemiz olacağını” ifade ederken, temizlik konusunda “Belediye olarak bizlere olduğu gibi esnaf ve vatandaşlarımıza da büyük görevler düştüğünü” söyledi. Eş Başkan Dr. Demir, daha sonra diğer çalışmaların takibi için Gülistan Caddesi’nden ayrıldı

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=