Lütfen bekleyin..



İl Özel İdaresi Mesire alanında çalışmalar sürüyor

20 Mayıs 2019, 14:36 - Okunma: 632

İl Özel İdaresi’nin geçtiğimiz yıl hizmetine sunduğu KIRAMES her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Genel Sekreter Abdulkadir Özer; basketbol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun parkları, spor alanları, yürüyüş yolları ve otopark gibi sosyal alanlardan oluşan mesire alanında geçtiğimiz hafta sonu bir dizi inceleme gerçekleştirdi

.Genel Sekreter Abdulkadir Özer’e İl Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren, Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Bulut, ilgili birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.Mesire alanı iç yollarının ulaşımda aksamaya mahal vermeyecek şekilde alternatif yollar ile desteklenmesini isteyen Genel Sekreter Özer; devam eden yeni ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra ilave çocuk oyun alanları, kamelyalar ve otopark alanları oluşturulması hususunda ilgili personele talimat verdi.
Vatandaşlarımızın mesire alanından daha etkin ve konforlu şekilde yararlanması hususunda azami hassasiyet gösterilmesini belirten Genel Sekreter Abdulkadir Özer; yaşam alanları, lavabolar ve çöplerin temizliği hususlarında da görevli personelin ayrıca özen göstermesini istedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=