Lütfen bekleyin..



Tüpraş'ta TİS eylemi Petrol istasyonlarını vurdu

16 Mayıs 2019, 15:18 - Okunma: 1069

Tüpraş’ta bir süredir devam eden Toplu iş görüşmelerinin sonuçsuz kalması ve Tüpraş’ta işçilerin devam ettirdiği günlük iş bırakma eylemleri nedeniyle Batman’daki akaryakıt firmaları Tüpraş’tan yakıt alamıyor. İşçilerin iş bırakma eylemine katılması nedeniyle petrolcülere akaryakıt veremeyen Tüpraş’ta mesai sonrasında kısıtlı yakıt verildiği ve bununda oldukça yetersiz olması nedeniyle

 petrolcülerin mağdur duruma düştüğü belirtiliyor. Bazı akaryakıt istasyonlarından yakıt kalmaması nedeniyle yakıtları biten araçlar vatandaşlar tarafından itilerek bir başka istasyona kadar götürüldü. 

“SORUN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLSÜN”
Gazetemize konuşan İstasyon sahipleri Tüpraş’taki TİS görüşmelerinin tıkanması nedeniyle en büyük mağduriyeti kendilerinin yaşadığını belirterek “İşçi kardeşlerimiz kendi haklarını savunurken, halkı ve akaryakıt istasyon sahiplerini mağdur etmemelidirler. Tarafların kısa sürede anlaşıp mağduriyetlerinin son bulmasını istiyoruz. Böyle devam ederse çiftçi başta olmak üzere araç sahipleri, işyerleri ve zincirleme olarak binlerce insan mağdur olacaktır. Yine Tüpraş’taki eylem nedeniyle yakıt alamadık. Stoklarımızda yakıt kalmadı. Artık araçları geri çeviriyoruz. Araçlar istasyonda kalıyor. Buna bir çözüm bulunması lazım. Tüpraş’ta çalışan işçi kardeşlerimiz mağdur edilmeden bu sorun çözülsün dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=