Lütfen bekleyin..



Birlik Vakfından yardım seferberliği

15 Mayıs 2019, 15:32 - Okunma: 813

Eğitim ve yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Birlik Vakfı Batman şubesi, bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı. Hamdullah Tüzün Başkanlığındaki Birlik Vakfı, kent merkezi ve ilçelerde 8 bin aileye gıda, 8 bin aileye giysi ve 100 yetim çocuğa yardım dağıtmak için kolları sıvadı

Başkan Hamdullah Tüzün, Feyzullah Ekmen, Rıza Başaran, A.selam Bayar, Nurullah Tüzün ve Murat Tunç’tan oluşan Birlik Vakfı heyeti gazetemizi ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. 
Gönüllülerden topladıkları yardım kolileri ile Batman kent Merkezi ve İlçelerini gezen Birlik Vakfı Ekipleri, önceden tespitli ailelerin kapısına giderek, yardım kolilerini teslim ediyor. Birlik Vakfı Başkanı Hamdullah Tüzün “Birlik Vakfı olarak kentin yaralarını sarma, gençlere ve kadınlarla yönelik eğitim faaliyetleri verme ve istihdama dönük çalışmalar yürütmenin yanında ihtiyaç sahibi ailelerimizin de yanında yer almaya devam ediyoruz. Bu yıl da Ramazan Ayında muhtaç ailelerimizin yanındayız.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=