Lütfen bekleyin..



Avrupa ödüllü proje olacak

13 Mayıs 2019, 17:34 - Okunma: 2748

Türkiye’nin en iyi, Güneydoğu Anadolu bölgesinin en modern ve 4. nesil olarak inşa edilen Petrol City AVM’de İnşaat çalışmaları tam hız devam ediyor. Bu yıl içinde Ağustos ayının sonu Eylül ayının başında tamamlanması hedeflenen Petrol City AVM’de 2 bin kişiye iş ve istihdam sağlanacak.

Petrol City AVM Kaba inşaatının % 85’i tamamlanırken, çalışmaların yoğun şekilde devam ettiği belirtildi. Bir yandan kaba inşaat çalışması sürerken, diğer yandan ince işler, cephe giydirme ve diğer çalışmalarda 200’e yakın işçi tarafından titizlikle yapılıyor. 
FİRMALARDAN YOĞUN İLGİ
40 bin Metrekare kapalı alan kullanımı, Günlük 30 bin kişinin ziyaret edeceği ve 170’e yakın mağaza ile 3 bin otomobil araç kapasiteli Petrol City AVM’ye büyük firmaların yoğun talebi olurken Petrol City AVM yönetiminin 50 büyük firmayla anlaşma sağladığı ve 200’ün üzerinde firmayla görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Güneydoğunun en büyük projesinde 1500 kişilik sinema salonlarının olacağı bir planlamamızda var. Sinema için dünya devi bir firmayla anlaşma sağlandı. 


İŞ ADAMLARI HAZİRAN’DA PETROL CİTY İÇİN GELİYOR
Batman’ın çehresini değiştirecek olan Petrol City AVM’nin yönetim kurulu Başkanı İsmet Yargı gazetemize yaptığı açıklamada bu projenin Avrupa’da ödül alacak bir proje olduğunu belirterek şunları söyledi. “ Allah Kaza Bela vermezsee 9. ayın sonu 10. ayda bu projemizi tamamlayacağız. Ve bu proje Avrupa’da ödül alacak bir projedir. Çünkü proje mühendisi Dünyanın değişik 26 ülkesinde projesi olan bir firmadır. Her yıl Avrupa’da bir projesiyle yarışmaya katılıyor. Bu yılda Batman’da yaptığımız Petrol City projesiyle bu yarışmaya katılacak. Konum, mimari ve estetik olarak Türkiye’nin en iyi projesi şu an Batman’da yapılan Petrol City projesidir. Bu yıl 10. ayda bitirdiğimiz zaman bu da bir Türkiye rekorudur. Ruhsat tarihinden sonra 14 ay gibi kısa bir sürede 82 bin metrekare kapalı alan ve bu kriz ortamında tamamlanan ilk proje olacağız.  
Büyük mağazaların firmaların yer kiralamak için Petrol City AVM’ye yoğun bir ilgisi var. 
Kiralama şu anda çok iyi gidiyor. Bugün itibariyle 50 firmayla anlaştık. Bekleyen 200’ün üzerinde firma var. Biz ancak yüzde yirmisini 5-6 ay boş bırakıp, 2019 yılını atlatıp daha iyi firmaların Batman’a gelmesi için bir planlamamız olacak. Haziran ayının 20’sinde bir uçakla iş adamı grubu Batmanımıza gelip yaptığımız yatırımı gezip inceleyecekler. Batmanımızı en iyi şekilde tanıtıp şehrimize yatırım için davet edeceğiz. Haziran ayındaki misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=