Lütfen bekleyin..



Balpınar’da Hizmet Dönemi

12 Mayıs 2019, 18:08 - Okunma: 884

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığını kazanan Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’yi 1 milyon 700 bin TL borçla devraldığı Balpınar Belediyesine 3 köyün daha bağlanması nedeniyle yeni dönemde yoğun bir çalışma dönemi bekliyor. Başkan Geylani Ramazan ayı sonrasında ilk işlerinin bu 3 köye içme suyu şebekesi bağlamak ve 3 köyün kanalizasyon

ve altyapı çalışmasını yapmak olduğunu belirtti. Başkan Geylani yine Batman Merkez Demiryolundan Köprüye kadar olan belde girişinin de asfaltlanarak modern bir görünüme kavuşması için şimdiden kolları sıvadıklarını açıkladı.


BALPINAR İÇİN ÖNEMLİ HİZMETLERİMİZ OLACAK
Batman’da sevilen kanaat önderleri arasında da yer alan Başkan Hüseyin Geylani bir dönem aradan sonra yine kıymetli Balpınar halkına hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyacağını belirterek şunları söyledi. “İlk etapta Beldemizin eksikleri ve yapacağımız çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yaptık. Biliyorsunuz ağır bir borç yüküyle Belediyeyi devr aldık. Geçtiğimiz aylarda Beldemize bağlanan Yeniköy, Zorköy ve Segirka köylerinin içme suyu şebekesi ve altyapı kanalizasyon işlerini yapmak da öncelikli hedefimizdir. Bu üç köyümüzün beldemize katılmasıyla yaklaşık 3 bin kişi daha aramıza katıldı. Ramazan Bayramı sonrasında ilk yapacağımız ilk iş bu 3 köyümüze su kuyusu açarak içme suyu şebekesi çekmek, Altyapı ve Kanalizasyon şebekesi için çalışma başlatmak ve Balpınar Belde girişinin de çift yön olarak asfaltlanarak vatandaşımızın hizmetine sunmaktır. 3 Köyümüz için yeni bir kuyusu açma çalışmamız olacaktır. Yine Belediyemizin araç gereç parkıda oldukça yetersiz. Makine ikmal parkını da güçlendirmek için çalışmalarımız olacak. İnşallah Hükümetimizin ve değerli il yöneticilerimiz ile Milletvekilimiz Ziver Özdemir’in desteğiyle beldemize hizmet etmeye gayret edeceğiz.   
Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz. Bir kez daha bizi göreve getiren tüm Balpınar’lı, Yeniköylü, Zorküylü ve Segirka’lı kardeşlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=