Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD İftar yemeğinde yardımlaşma ve dayanışma çağrısı

12 Mayıs 2019, 18:06 - Okunma: 949

TÜMSİAD Geleneksel İftar davetine yoğun katılımla gerçekleşti. İftar programına TÜMSİAD Genel Başkan yardımcısı Eyüp Topal, Genel merkez yönetim kurulu üyeleri Senayi Satır, Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD Batman şube başkanı Kamil Biçici, İl Müdürleri, Oda Başkanları, Semerkand Vakfı başkanı M.Hadi Taşan, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve kalabalık iş adamı topluluğu katıldı.

Programda konuşan TÜMSİAD Batman şube Başkanı Kamil Biçici; başı rahmet ortası bereket sonu da ebedi kurtuluş olan Ramazan ayının ülkemize milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan diledi.


Biçici; “İnsanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı bu müstesna günler, zengin ile fakir arasında bir köprü kurulduğu değerli zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. TÜMSİAD olarak bizler VEREN ELİN ALAN ELDEN ÜSTÜN olduğu ilkesiyle paydaş kuruluşumuz olan Beşir Derneğimiz vasıtasıyla sadece Ramazan ayı değil yılın 12 ayı boyuncu özellikle yetim ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaktayız. Bu Ramazan ayında da 300 aileye gıda yardımında bulunduk.Bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, sizleri saygıyla selamlıyorum.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=