Lütfen bekleyin..



Belediye halkevlerini geri istedi

12 Mayıs 2019, 17:48 - Okunma: 675

Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısında mülkiyeti belediyemize ait olduğu halde başka kurumlara devredilen binaların tekrar belediyeye devri için karar aldı.Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir, Songül Korkmaz ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda gündem maddesinin 42, 43, 44, 45 ve 46. Maddelerinde yer alan adları Bilgi Evleri olarak değiştirilen Halk Evlerinin ve diğer sosyal donatıların tahsis iptalini içeren öneri meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Toplantıda, mülkiyeti Batman Belediyesine ait Bilgi Evleri (Halk Evleri) Kayyım döneminde alınan, 4 Halk Evinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne yapılan tahsisi ile Bayındır Mahallesinde bulunan Tekstil Atölyesi, Çamlıtepe Mahallesindeki Jiyan (Yaşam) Parkın içerisinde bulunan sosyal donatılar, Selis Kadın Merkezi ile Musa Anter Halk Evinin tahsis kararlarının iptalleri Belediye Meclisince oy çokluğuyla karara bağlandı.


Meclis toplantısındaki gündem maddesi hakkında görüşlerini açıklayan meclis üyeleri, 307 Milyon TL borcu bulunan bir belediyenin sahip olduğu gayrimenkul ve sosyal donatıların tahsisinin hukuka aykırı olduğu belirtilirken, devredilen yapıların tekrar belediye bünyesine kazandırılması gerektiğine dikkat çekildi. |

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=