Lütfen bekleyin..



Cumhurbaşkanı Erdoğan Birlik Vakfı iftarına katıldı

12 Mayıs 2019, 17:43 - Okunma: 906

Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı Genel merkezinde gerçekleştirilen, 39. Geleneksel Birlik Vakfı iftarına katıldı.İftar programına Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’de katıldı. Tüzün’ün yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 26. TBMM eski Başkanı ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bilim,

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile eski Bakanlar, ve çok sayıda kişi eşlik etti.

"TABİAT BOŞLUK KABUL ETMEZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen 39. Geleneksel Birlik Vakfı İftarında yaptığı konuşmaya, katılımcıların Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ederek başladı. Vakıf faaliyetlerinde genç kuşaklara yönelik eğitim ve kültür faaliyetlerine daha çok ağırlık vermeleri gerektiğini belirten Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Gerek Gezi olaylarında şahit olduğumuz manzaralar, gerekse 15 Temmuz gecesi yaşadığımız büyük ihanet Birlik Vakfı'nın omuzlarındaki yükün ne kadar ağır olduğunu hepimize göstermiştir. Tabiat boşluk kabul etmez. Her iki hadisede gördüğümüz gibi şayet biz sahip çıkmazsak, gençlerimizin vatan, millet ve memleket düşmanı habis ellerin oyuncağı haline gelmesi sadece an meselesidir. Çok açık ve net söylüyorum FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi katil sürülerine kaptırdığımız her gencimizin vebali bizlerin, bizim gönüllü teşekküllerimizin üzerindedir."

YSK'YA MÜRACAT ETMEMİZ BİLE BATI'YI RAHATSIZ EDİYOR

YSK'ya müracat etmenin bile batı'yı rahatsız ettiğini vurgulayan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ Suudi Arabistan olarak bunlara yönelik en ufak eylemi olmuyor. Nerede adaletiniz? Yok. Batı ülkeleri tercihlerini ya dolara ya petrole yatırmıştır. Onlardan yana çıkmışlardır. İstanbul seçimleriyle ilgili YSK kararından sonra yapılan açıklamaların da aynı bakış ürünü olduğunu görüyoruz. Avusturya'da Cumhurbaşkanlığı seçimi 2 yıl sonra iptal edilebiliyor. Hiç ses duydunuz mu? Nasıl böyle bir şey olabilir diye herhangi bir serzeniş duydunuz mu? Bizde ise sadece müracat edişimiz bile batıyı rahatsız ediyor. Bu bizim milli iradenin hakkını arama mücadelesidir. Bize gönül verenlerin hakkını arama mücadelesidir. Biz de hakkımızı arama mücadelemizi verdik YSK onlar da sağolsun hakkımızı aramamızı tescil ettiler.” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı İsmail Kahraman ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konuşmalarının ardından hediye takdimin de bulundu. Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la konuşarak hasbihal etti. Erdoğan, programın ardından kendisini dışarıda bekleyen vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde Kısıklı'da bulunan konutuna gitti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=