Lütfen bekleyin..



EŞ BAŞKANLAR, MÜDÜRLERLE İLK TOPLANTISINI YAPTI

12 Mayıs 2019, 17:40 - Okunma: 547

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyenin birim müdürleri ve amirleriyle birlikte, belediye hizmetlerinin yürütülmesi ve hedeflere ulaşma noktasında değerlendirme ve fikir alışverişinde bulundukları bir toplantı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eş Başkan Dr. Mehmet Demir, Batman’da bundan sonra yapılacak hizmetler için işgücü imkânların sonuna kadar kullanılması gerektiğini hatırlattı.

Mesaiye riayet edilmesi ve tasarruf tedbirlerine uyulması konusunda birim müdürlerine uyarılarda bulunan Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, kurumsal disiplinden taviz vermeyeceklerini vurguladı.

Usul ve mevzuata aykırı hiçbir iş ve işleme müsaade edilmemesini ve bireysel taleplere cevap verilmemesini isteyen Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, vatandaşlardan gelen taleplerin hakkaniyete ve adalete uygun bir şekilde değerlendirilmesini istedi.Belediye araçlarının mesai saatleri dışında belediye parkına alınması gerektiğini hatırlatan Eş Başkanlar, belediyenin maddi durumunun göz önünde bulundurularak tedbir alınmasının zorunlu olduğunu vurgularken, hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışını halkla birlikte yaşama geçireceklerini kaydettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=