Lütfen bekleyin..



Play House Çocukların Eğlence ve Aktivite Merkezi oldu

09 Mayıs 2019, 13:23 - Okunma: 2040

Kısa süre önce hizmete giren, her gün farklı yenilikler ve etkinliklerle misafirlerinin karşısına çıkan bölgenin ilk ve tek benzersiz oyun alanı; Play House Çocuk Eğlence ve Aktivite Merkezi çocukların kopamadığı, eğlenirken gelişimine katkı sağlayan, el becerilerini geliştiren, görsel anlamda da ufkunu açan farklı bir eğlence merkezi haline geldi.

      Klasik dijital oyun salonlarından farklı olarak; Acil Servis, İtfaiye, Mutfak Ve El Sanatları Atölyeleri, Soft  Play  top havuzu, Kum havuzu, Lego ve Kinetik kum alanı, Sihirli Ayaklar, Karaoke Salonu, 9D Sinema, Çarpışan arabalar ve mini Hayvanat Bahçesi ayrıca Anne ve Babalar için Atış Poligonu ile hizmetinizde.

Play House Çocuk Eğlence ve Aktivite Merkezi tarafından yapılan açıklamada “ Türkiye'nin en uygun fiyatlarıyla hizmet veren işletmemiz ayrıca yaptığı kampanyalarla extra indirim sağlamış oluyor. Bunun yanı sıra Fix ücretlerle sınırsız bir şekilde çocuklarınız eğlenebiliyor. Özel gün ve gecelerinizde ( nişan ,kına, sünnet ,düğün ,misafirlik,yemek ve cinema gibi ) çocuklarınıza hertürlü ihtiyaçları dahil ( yeme ,içme ,lavabo gibi ) Çocuk Gelişimi Mezunu  Çalışanlarımız ile biz ilgileniyoruz.  Çocuklarınız eğlenirken sizlerde butik kafemizde oturup mini kütüphanemizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ayın belirli günlerinde Kimsesiz, Engelli ve Lösemili çocukları  ücretsiz misafir ederek Sosyal Sorumluluğumuzu da yerine getirmekteyiz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=