Lütfen bekleyin..



Eş başkanlar: “hizmetler aksamasın”

07 Mayıs 2019, 16:53 - Okunma: 665

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğünün bulunduğu su istasyonunda incelemelerde bulunan Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinin su ihtiyacını karşılayan ve temiz su temininde önemli bir konuma sahip su depolarındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Meclis üyelerinin de eşlik ettiği denetimlerde, özellikle yaz aylarında yaşanan su kesintilerine karşı önleyici tedbirlerin alınması talimatı veren Eş Başkanlar Demir ve Korkmaz, “Yaz aylarında içme suyunun bahçe sulaması ve yıkamasında kullanılmaması konusunda da Batmanlılardan duyarlılık göstermelerini beklediklerini” söyledi.
KESK HEYETİNDEN EŞ BAŞKANLARA ZİYARET
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcileri Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı Başkanlık Makamında ziyaret etti.Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, ziyarete gelen KESK Genel Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy, Eğitim-Sen Genel Sekreteri Velat Kaya, Tüm-Bel-Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, Eğitim-Sen Genel TİS ve Hukuk Sekreteri Varol Öztorun’dan oluşan heyeti makamda kabul etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=