Lütfen bekleyin..



HÜDAPAR’dan Okuma etkinliği

06 Mayıs 2019, 16:19 - Okunma: 995

HÜDA PAR İl Başkanlığı, "Okumayla Hayata Farkındalık Kat" konulu düzenlediği programda, okumanın önemine vurgu yaptı.HÜDA PAR tarafından başlatılan "Kitap Okumaya Yönelik Farkındalık Oluşturma" adında proje finalinde Kültür merkezi Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi.

Hafız Muhammed Furkan Yalçın’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, daha önce Batman Merkez İlçe Başkanlıkları tarafından "Kitap Okumaya Yönelik Farkındalık Oluşturma" adında bir proje başlattıklarını söyledi. Okumanın öneminin Kur’an-ı Kerim'in "Oku" emriyle daha çok anlaşıldığını ifade eden Başkan Şahin, "Projemizin finali güzel bir tevafuk ile Ramazan ayına denk geldi. Malumunuz Ramazan ayı aynı zamanda tilavet ayıdır. Okuma ve Kur’an ayıdır. Malumunuz Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’in ilk ayetinde Habibinin şahsında insanoğluna okumayı emretmektedir. Kur’an-ı Kerim'in ilk ayeti ‘Oku’ diye başlıyor. Okumanın bu denli büyük bir önemi olmasaydı Rabbimiz belki bu ayet ile Habibine, insanlığa hitap etmezdi." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=