Lütfen bekleyin..



BELEDİYE GÜVENLİK PERSONELİNE, İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

03 Mayıs 2019, 13:14 - Okunma: 609

Batman Belediyesi tarafından, bünyesinde çalışan özel güvenlik personeline, ‘İş Güvenliği’ semineri verildi. Seminerin ardından belediye eş başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.Batman Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘İş Güvenliği’ konulu eğitim semineri, İş Güvenliği Uzmanı İrfan Balbay

 ve İş yeri Hekimi Lokman Tacar tarafından verildi.Eğitimde; çalışanın yaptığı işe özgü eğitimler, teknik konular, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş yeri temizliği ve düzeni, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar ve sağlık konuları ile ilgili bilgiler verildi. Eğitimin ardından güvenlik görevlilerinin soruları yanıtlanarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Eğitim seminerine Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da katıldı Toplantıda konuşan Eş Başkanlar, 34 farklı noktada 24 saat esasına göre çalışan güvenlik görevlilerinin kentin güvenliğinde büyük rol üstlendiklerini ifade ederek; “Parklarımızı ve kamu alanlarımızı farklı amaçlar için kullanmak isteyen insanlara, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu ve benzeri madde kullanımlarına asla müsaade etmeyeceğiz. Bir hizmet kurumu olan belediyeyi disiplinli bir şekilde yönetirken hizmet için gelen bütün vatandaşlara hak ettiği hizmeti verme zorunluluğumuz vardır. Hiç kimseye karşı kaba kuvvet kullanmayacağız. Hangi birime hangi arkadaşımızı görevlendirdiysek o arkadaşımızın sonuna kadar destekçisi olacağız. Sizden ricamız ve talebimiz herkes görev yerindeki mesai saatlerine ve görev sorumluluklarına azami derecede riayet etsin. Belediye giriş kapılarına astığımız, ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ve Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ kavramlarının arkasında olacağız. Hiçbir personel arasında fark gözetmeden herkese eşit şartlar sunacağız.” dedi.

Eğitimin hemen ardından eş başkanlar güvenlik görevlileri ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Batman Belediyesi Eş başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Güvenlik Koruma Amiri Nazmi Kaya, Meclis üyeleri ve Belediye Güvenlik Personeli katıldı. Belediye Eş Başkanları Demir ve Korkmaz daha sonra Belediye Özel Güvenlik Personelinin talep ve sıkıntılarını dinleyerek bilgi aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=