Lütfen bekleyin..



Ortadoğu kolejinden otizmli Çocuklar Yararına Kermes

02 Mayıs 2019, 17:31 - Okunma: 1157

Batman Ortadoğu Koleji ve Mavi Kalemler Otizmli Bireyler Derneği, öğrencilerin ve ailelerin katkılarıyla Otizmli çocuklar için el ele vererek kermes düzenledi.Programa Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Şube Müdürleri, Askeri Erkan Komutanları, ASKON, BATSO, Stk Başkanları

ve Mavi Kalemler Otizmli Bireyler Derneği Başkanı Ekrem Tüzün, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen kermesten elde edilen gelir Mavi Kalemler Otizmli Bireyler Derneği’ne bağışlandı.

Kermese konuşan Vali Şahin, “Otizm çağımızın hastalığı maalesef otistik bireyler son dönemde patlama yaptı. Bunun sebebi teknoloji mi beslenme mi bilmiyoruz ama otizmle beraber yaşamak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Hepimizin otistik bireylerle beraber yaşama sorumluluğumuz var. Onlar çok özel insanlar. Onların engeli aşılabilir engel, yeter ki biz toplumu kendini sağlam sanan bireyleri olarak onlara sahip çıkalım. Otistik bireyler topluma yük olmazlar hatta katkı sağlarlar” dedi.
Otider başkanı Ekrem Tüzün ve Ortadoğu Koleji Müdürü Necmettin Sezgin yoğun katılımdan dolayı bütün misafirlere teşekkür etti. 
Kermes etkinliğinde Otistik bireylere farkındalık gösterisi yapıldı, gösteri katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=