Lütfen bekleyin..



“Şehrimizi ve Üniversitemizi iyi tanıtalım”

02 Mayıs 2019, 17:28 - Okunma: 712

Gazete sahibimiz Nimet Dal ve Orhan Turan Rektör Prof. Aydın Durmuş’u merkez kampüsündeki Rektörlük binasında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Durmuş ziyaretlerinden dolayı gazetemize teşekkür ederek ziyaret anısına Gümüş işleme bayraklı telkari rozet hediye etti.

Batman üniversitesinin gelişmesi, büyümesi ve Batmanın tanıtımı için yoğun bir çalışma içinde olan Rektör Durmuş Üniversitenin gelişmesi ve büyümesi için tüm Batman halkının destek vermesini isteyerek kentin bütün güzellikleri hak ettiğini belirtti. 


Rektör Durmuş konuşmasında Üniversitenin gerek akademik kadrosu ve gerekse de tüm öğrencileriyle Batman’la bütünleştiklerini belirterek Üniversitenin bölgenin en iyi üniversitesi olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü açıkladı.
Rektör Durmuş “ Ben devlet memuruyum. Bizler bugün varız yarın yokuz. Makamlar gelip geçicidir. Halkımızdan beklentimiz Üniversitemize ve şehrimize sahip çıkalım ve iyi tanıtalım. Dışarda Batman’ı tanımayan ve bilmeyen çok insan var.. Ancak Batman’a gelince bu güzellikleri gördükten sonra çok hoşlarına gidiyor. Batman ne kadar güzel bir şehir diyorlar. Gelin hep birlikte Batı Ramanıda canlandıralım, ağaç dikelim. Vatandaşlarımız burada piknik yapsınlar. Oralar şenlensin. Üniversite Batmanlıların, Üniversite büyürse gelişirse bundan tüm Batman halkı istifade edecektir.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=