Lütfen bekleyin..



Askon Başkanı Nasıroğlu TRT Kürdi’de Batman’ı tanıttı

01 Mayıs 2019, 12:29 - Okunma: 1002

TRT Kürdi'nin Yerel Gündem programına katılan ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, tarihi kent Hasankeyf'in daha fazla tanıtıma ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.Hasankeyf'te yayını yapılan TRT Kürdi’nin “Yerel Gündem” programına katılan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, turizmin yerel ekonomiye katkısının büyük olacağını belirtti

. Eski ve yeni Hasankeyf'in konuşulduğu programda değerlendirme yapan Nasıroğlu; "Elimizde bu denli tarihi zenginlikleri olan antik kentimizi maalesef değerlendiremiyoruz. Bizim çok hızlı bir şekilde yeni yerleşim yerinde otelleri, lokantaları faaliyete sokmamız lazım. Tur operatör sahipleri ve ulusal yayın organlarını buraya davet edip, daha fazla tanıtımını yapmamız gerekir. Ne kadar turist o kadar iş, aş ve yerel ekonomiye katkı sunmak demektir. Bu kadar eski bir tarihe sahip olan Hasankeyf'in hala hem ülke, hem de dünyada tanıtımını yapamadık. Bölgemizde huzur sağlanmış durumda ve güvenlik ile ilgili hiç bir sıkıntımız kalmamıştır. Biz yerli ve yabancı turistleri antik kentimize çekebilirsek, binlerce insana aş kapısı açılmış olacak. Bu nedenle artık kısır döngüden kurtulmamız ve ülke gündemine yeni Hasankeyf'i deyim yerindeyse iyi pazarlamamız gerekiyor.” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=