Lütfen bekleyin..



Mahalle ve Köy Muhtarlarına hizmet içi eğitim semineri

01 Mayıs 2019, 12:03 - Okunma: 585

Batman Valiliği tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu merkez ilçede seçilen köy ve mahalle muhtarlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri verildi.Valilik toplantı salonunda düzenlenen eğitim semineri öncesi muhtarlarla bir araya gelen Vali Hulusi Şahin, muhtarlara hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Seçilen mahalle ve köy muhtarlarını tebrik ederek konuşmasına başlayan Vali Şahin, muhtarların devlet ile halk arasında köprü görevini gördüğünü ifade ederek, “Olabilecek sorunları ilgili kurumlara iletmek ve çözüme kavuşturulmak sizlerin öncelikli göreviniz. Bizler de muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızın istek ve temennilerini en kısa sürede karşılamanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu. 
‘KAYNAKLARI VERİMLİ VE ETKİN KULLANIN’
Kamu kaynaklarının verimli ve etkin bir şekilde kullanmak zorunda olduklarının altını çizen Vali Şahin, “ Mahalle ve köylerinizle ilgili sorunları ilgili kuruma bildirerek, çözümü konusunda gerekli takipleri yapmalısınız. Sorunları işbirliği içerisinde ve imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olacağız. Ayrıca vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olmalısınız, bu da çalışmalarınızın daha verimli olmasını sağlayacaktır” dedi.  Konuşmanın ardından ilgi kurumların yöneticileri tarafından mevzuatta belirtilen görev, yetki ve sorumluluklar, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletmesi konusunda yapılması gereken çalışmalara yönelik sunumlar gerçekleştirildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=