Lütfen bekleyin..



BATSO Başkanı Demir’den Gazetemize ziyaret

01 Mayıs 2019, 11:48 - Okunma: 655

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir gazete sahibimiz Nimet Dal’ı gazete ofisinde ziyaret ederek ziyaretin anısına Batman Demokrat Gazetesi sahibi Nimet Dal isminin üzerinde yer aldığı masa üstü isimliği hediye etti.

Yeni dönemde Batso’da başarılar çalışmalarla adından sözettiren Batso Başkanı Demir ziyaretlerini sıklaştırarak Batman’daki yerel gazeteleri de ziyaret ederek masa üstü isimlik hediyesinde bulundu. 
Batso seçimlerinin artık geride kaldığını ve bu saatten sonra Oda’nın tüm üyelerini kucaklayacaklarını belirten Başkan Demir ziyarette yaptığı kısa konuşmasında “ Seçim döneminde bu tür ziyaretlere ağırlık vereceğimi ve Batso Üyelerini yılın tüm günlerinde ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi almak ve varsa bir sıkıntıları onlara her konuda yardımcı olmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Bu makam Batman’lı tüm sanayicilerin makamıdır. Batso’nun daha ileriye ve Batman sanayisinin her yönüyle gelişmesi, işsizliğin azalması ve diğer tüm sorunların çözümünde Batso olarak bizlerde varız. Batman’ı nasıl ileriye taşıyabiliriz bunun mücadelesini vermemiz lazım. Fırsat buldukça sanayicilerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz.”dedi. 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=